Vad är en ”bra tandläkare” i Stockholm?

Vad är en ”bra tandläkare” i Stockholm?

För en del människor är det mycket stressande och jobbigt att gå till en tandläkare. Andra har inte några bekymmer alls. För vissa är det viktigt med lågt pris – för andra är bemötandet A och O. Vad som kan klassas som en bra tandläkare i Stockholm beror på vad personen vill ha…

Med rätt bemötande

Personer som tycker det är obehagligt att gå till tandläkaren bör välja vilken klinik de går till framförallt utifrån hur de blir bemötta. Vid mycket stor tandläkarskräck finns även speciella kliniker.

Men även de som ”bara” tycker det är lätt obehagligt behöver känna sig trygg. Genom att läsa omdömen på olika omdömessidor på internet går det att hitta bra tandläkare i Stockholm utifrån just bemötande och trygghet. I vissa fall kan det även nämnas på deras hemsidor att de har specialkompetens i att bemöta människor som anser att ett besök är ytterst obehagligt.

Med rätt läge

En bra tandläkare i Stockholm – är belägen så att den lätt kan besökas.

 • Ickeval – Folktandvården
  De som inte aktivt väljer vilken tandläkare som man vill gå till blir skriven hos Folktandvården. Detta i så fall hos den klinik som är närmast belägen folkbokföringsadressen.
 • Välja annan klinik
  Det finns en rad orsaker till att välja en annan klinik än den man blir automatisk skriven hos. Det kan vara allt från pris och bemötande till var kliniken ligger. Det finns exempelvis ett flertal bra tandläkare i Stockholm som ligger mycket centralt. Därmed skapas möjligheten att gå på undersökning eller behandling i samband med arbetstiden.

Med rätt pris

Vad kostar en undersökning? En rotfyllning? Vad kostar det att komma på jourtid? Prisskillnaderna kan vara relativt stora och för vissa är det helt avgörande var de kan hitta det billigaste alternativet. Men att ”hoppa runt” mellan olika kliniker är inte heller alltid smidigt. Detta just utifrån att journalerna inte delas mellan de olika klinikerna.

Hitta en bra tandläkare i Stockholm

 1. Var beredd att byta
  Det är inte svårt att byta till en annan tandläkare. Stanna inte om du inte är nöjd.
 2. Jämför och läsa andra åsikter
  Läs på hemsidan, läs andras omdömen och skapa dig en bild av vad andra tycker. Men kom ihåg att personligt bemötande är subjektivt.
webmaster

Lämna ett svar